قفسه

آشپزی مجردها

آشپزی مجردها

نوشته شده در ۰۶ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۱۲

کتاب «آشپزی مجردها» همان طور که روی جلد آن آمده است، کتاب طنز آموزشی برای مجردها، دانشجوها، سربازها و تمامی کسانی است که وقت و پول آشپزی حرفه ای را ندارند. این کتاب شامل فصولی از قبیل «داستان آشپز شدن ما»، «مجردهای سوسیس خور»، مجردهای تخم مرغ خور» و «مجردهای سیب زمینی خور» است. «مجردهای اعیانی و مایه دار» و «مجردهای همه چیز خور» از دیگر فصول این کتاب به شمار می آید.
«سوسیس آسدلی (asdali)»، «نیمروی کرمانی»، «کوکوی جهرمی» و «دو پیازه آلو» از غذاهای قابل توجه در این کتاب است که دستور پخت آنها درج شده.
در صفحات ابتدای کتاب آشپزی مجردها نیز آمده است: اولین نکته ای که خواننده گرامی باید بداند این است که هیچ کس با خواندن کتاب آشپزی، آشپز نمی شود، اما نکته دوم این است که هر کسی بخواهد آشپز شود، یا حتی گهگاهی آشپزی کند، از کتاب آشپزی بی نیاز نیست.
در ادامه نیز بر ضرورت توجه به شکم آمده است: بزرگترین دغدغه و نیاز جماعت مجرد و بی سروسامان، بحث پرکردن شکم و مسائل پیرامون آن است. اگر این مساله را از سبد نیازهای امت مجرد و عذب اوقلی حذف کنیم، می توان با قاطعیت گفت که هیچ بحران کلیدی و تاثیرگذاری در زندگی روزانه آنان یافت نخواهد شد.
این نکته را نیز باید افزود که مساله خوراک آسان و راحت و صد البته ارزان قیمت، مورد توافق و تقاضای تمامی انسان ها اعم از مجرد و متاهل و خانه دار و آواره و ... است، لذا در این مجموعه سعی شده است راز غذاهای سریع الاجابه و سهل الوصول را که حاصل یک عمر تجربه و ابتکار است به صورت مختصر و مفید به تمامی جماعت آدمیت ارائه شود و از غذاهایی رونمایی شود پرده برداری شود که در کتاب هیچ آشپزی تاکنون یافت نشده و یحتمل نخواهد شد.
در پشت جلد این کتاب آمده است:
"در این کتاب با زبانی طنز و داستانی، مجموعه ای از غذاهای آسان و کم هزینه آموزش داده شده است. ویژگی مهم این کتاب، تمرکز بر غذاهای ارزان قیمت با مواد اولیه ساده و همیشه در دسترس است که همراه با حذف برنج، ماکارونی و مواد اولیه تکراری از سبد غذایی به فرم جدیدی از غذاهای سریع و آسان با رویکردی مناسب با ذائقه ایرانی دست یافته است که خواندن آن را به تمام مجردها و غیرمجردها توصیه می کنیم."
در بخشی از این کتاب که در شناسنامه آن «فاطمه خواجه گیری» به عنوان مولف معرفی شده، نیز آمده است: "این مجموعه، تنها یک کتاب آشپزی نیست، بلکه مکملی است برای تمامی کتاب های آشپزی و مجموعه ای است از شگردهای مخفی و مهم طبخ غذاهای ساده و آسان. نکته مهم دیگری که در این کتاب با آن روبرو می شوید آن است که تمامی غذاهایی که روش پخت آنها توضیح داده شده حاصل تجربیات مولف بوده و بسیاری از آنها غذاهای ابتکاری و جدید است."
این کتاب در سال 1391 در نشر «سه نقطه» با شمارگان 1000 نسخه در 120 صفحه منتشر شده است.

عکس: طرح پشت جلد کتاب آشپزی مجردها

 

نظر شما چیست؟

برای ثبت نظر یا ارسال پیام به مدیر باید ابتدا وارد شوید یا یک حساب جدید بسازید!!

mahbubexu
نوشته شده توسط mahbubexu:

چقدر مفیده مخصوصن برای دانشجوها :)))

۰۲ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۲۹
maryam
نوشته شده توسط maryam:

چه کتاب جالبی حتما تو قم پیدا میشه

۱۵ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۰۴
سید علی مجد
نوشته شده توسط سید علی مجد:

از کجا میشه تهیه کرد این کتاب رو

۰۷ دی ۱۳۹۴ ساعت ۰۲:۰۵