قفسه

آشپزی همشهری

آشپزی همشهری

نوشته شده در ۱۸ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۵۴

در قفسه کتابخانه هر یک از ما علاوه بر کتاب های آشپزی، قطعا نشریه ها و مجله هایی هستند که بخشی از صفحات خود را به مطالب مربوط اختصاص داده اند یا این که کاملا درباره آشپزی و خوراکی ها هستند.
«آشپزی همشهری» یا «همشهری آشپزی»، یکی از ضمیمه های هفتگی روزنامه همشهری از همین دست نشریه هاست که چهارشنبه ها در 16 صفحه به صورت رایگان به همراه روزنامه همشهری توزیع می شود. این نشریه از ضمیمه های نسبتا جدید روزنامه همشهری محسوب می شود که تاکنون 9 شماره از آن روزی دکه رفته است. از دیگر ضمایم هفتگی این روزنامه «همشهری دوچرخه» به شمار می آید که سال ها منتشر می شود.
«پیش دستی»، «غذا دوا»، «تردستی در آشپرخانه»، «دکترپز»، «ارزان پز»، «من وغذا، یهویی»، «سفره ایرانی»، «سفره فرنگی» و «غذا کمکی» از عناوینی است که صفحاتی از آشپزی همشهری به آن اختصاص یافته است.
هم چنین یک صفحه از نشریه با عنوان «مهمانی» به پیامک های مخاطبان نشریه اختصاص دارد و صفحه آخر نیز شامل ستون هایی از جمله «عکس لقمه» است که در آن عکس های مخاطبان از خوراکی ها درج می شود. هم چنبن مخاطبان می توانند با ارسال پیامک، پرسش های خود را از «دکتر پز» مطرح کنند که پاسخ ها و مشاوره های پزشکی درباره آنها در صفحه آخر منتشر می شود. 
صفحه آرایی متفاوت و استفاده از عکس ها و طرح های جذاب از ویژگی های این نشریه است. هم چنین بیشتر اعضای تحریریه این نشریه را خانم ها تشکیل می دهند که در نوع خود قابل توجه است.
جالب است بدانید در شماره نهم «آشپزی همشهری» مطالبی با عناوین «غذاهای کشکی»، «نذری های ملل»، «گیله خورش»، «با سلامت از شمال»، «قارچ؛ چتر سلامت»، «ترفندهای خوشمزه»، «دنیا بر وفق مراد بدغذاها»، «ضیافت ارزان ها»، «زود مزه»، «آرایشگاه هلندی»، «تعییر شکل ماهی، میوه و آجیل» به چشم می خورد.
ضمیمه «آشپزی همشهری» با مجله «آشپزی مثبت» که از سال ها پیش به عنوان ماهنامه ای مستقل از طرف گروه مجلات همشهری منتشر می شد، متفاوت است که انتشار آن مدتی است متوقف شده.

نظر شما چیست؟

برای ثبت نظر یا ارسال پیام به مدیر باید ابتدا وارد شوید یا یک حساب جدید بسازید!!