قفسه

هنر آشپزی

هنر آشپزی

نوشته شده در ۲۰ تیر ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۳۳

یکی از نشریات قدیمی که در حوزه آشپزی چاپ و منتشر می شود، ماهنامه «هنر آشپزی» است که تاکنون 141 شماره از آن با شعار «این نشریه، یک مدرسه است» روی دکه رفته است.
مطلب اصلی جدیدترین شماره این نشریه که همین چند روز پیش در اختیار علاقه مندان قرار گرفته، درباره غذاهای ترکی با عنوان «آشپزخانه ترکی» است و در آن غذاهایی مانند پوچای پیتزایی، پوچای گل و پوف بورک معرفی شده و دستور پخت آنها نیز آماده است. هم چنین دستور تهیه چند نوع سوپ ترکی متفاوت از جمله سوپ خانم آغا، سوپ کازداغی، یووالاما، ملکه مادر، پاراپار و سوپ سیرابی نیز در این شماره ذکر شده.
مطالبی نیز درباره آشپزی ایرانی از جمله دارکباب و حریره در این شماره به چشم می خورد. هم چنین در بخش بدون مرز نیز انواع خوراکی ها از جمله پوآچای مرغ و چیز کیک ماست و خیار برای علاقه مندان ارائه شده است. از نکات قابل توجه این نشریه اختصاصی بخشی از مطالب آن به شیرینی و شیرینی پزی است، ضمن اینکه خوانندگان نیز می توانند دستورپخت غذاهای خود را برای این نشریه ارسال کنند تا با نام خودشان چاپ شود. 
در بخش معرفی نشریه هنر آشپزی در سایت این نشریه آمده است:
«سال ها بود كه آشپزي و شيريني پزي در اكثر مطبوعات به طور ثابت، به عنوان موضوعي فرعي ولي جذاب و پر مخاطب در كنار موضوعات اصلي قرار داشته، اما به اين هنر به عنوان يك فن و تخصص، بهايي داده نشده بود.
از شهریور 1383 تاكنون ماهنامه هنر آشپزي، پس از سال ها انتشار مداوم غذا را از زواياي مختلف براي مخاطبان گوناگون از جمله سالمندان، كودكان و بيماران مورد توجه قرار مي دهد و شامل ريزه كاري ها، تجربيات و دستوراتي است كه در آشپزخانه هنرآشپزي آزموده و از كليه مراحل آن بصورت گام به گام، عكس و فيلم تهيه شده است. 
حاصل اين تلاش گسترده، سرانجام در ماهنامه، کتاب ها، فيلم هاي آموزشي و سايت اينترنتي مجله براي شما عزيزان منعكس مي شود. هنرآشپزي علاوه بر آموزش غذاهاي سنتي و غذاهاي جديد ملل مختلف كه متناسب با نيازهاي جامعه امروز است، با حفظ و احياي فرهنگ و آداب تغذيه قديم و در نظر گرفتن صرفه اقتصادي، مردم خوبمان را با جديدترين روش هاي علمي و پيشرفته آشنا مي كند.
البته سعي ما بر اين است كه مطالب، ارتباط خود را با مسائل تغذيه اي حفظ كند. همچنين خواص ميوه ها و سبزيجات و نكات علمي جديد توسط گروه تغذيه تهيه و تنظيم مي شود. مخاطبان ما علاوه بر خانواده ها، كارشناسان واحدهاي توليدي و تجاري مي باشند كه سعي كرده ايم از طريق مجله، ارتباطي صحيح بين مصرف كننده و توليد كننده ايجاد كنيم و كالاهايي را معرفي نماييم كه براي مردم مفيد بوده و البته در بعضي موارد تازگي داشته باشند.» 
این نشریه یکی از وظایف خود را حفظ و ترویج غذاهای سنتی و محلی کشورمان دانسته و در ادامه آورده است: «چه بسيارند غذاها، نوشيدني ها و شيريني هاي خوش طعمي كه در شهرها و روستاهاي دورافتاده در حال فراموش شدن هستند و با همكاري و همت شما خواننده عزيز احيا خواهند شد؛ پس هنرآشپزي تمام خلاقان و مبتكران در گستره آشپزي را به همكاري فرا مي خواند.» ماهنامه «هنر آشپزی» با قیمت 5000 تومان از طریق دکه های روزنامه فروشی سراسر کشور قابل خریداری است.

 

نظر شما چیست؟

برای ثبت نظر یا ارسال پیام به مدیر باید ابتدا وارد شوید یا یک حساب جدید بسازید!!